Deuter Kid Comfort 2 -kantorinkka,sininen

Tuotetta ei varastossa. Tuotteella tavallista pidempi toimitusaika.

195,00


HUOM! UUDET  DEUTER KID COMFORT -MALLIT ovat saapuneet! Siksi näitä vanhempia malleja ei saa enää edes valmistajalta. Tutustu klikkaamalla tästä uuteen Active - malliin, joka on tämän Kid Comfort 2 -mallin uusi päivitetty versio!

 

 

 

 

On olemassa satoja lapsirinkkamalleja. Olemme kantaneet lapsia lukemattomia kertoja mitäänsanomattomalla perusrinkalla. Jos olet kuntoilijaluonne ja saat jostakin kestävänoloisen perusputkirinkan  lapsen kantoon muutamalla kympillä, osta pois! Se toimii.

Mutta älä maksa yli 100 euroa sellaisesta. Nimittäin harvassa tuotteessa on olemassa niin laajalle levinnyttä yksimielisyyttä kuin lapsirinkoissa.

Deuterin Kid Comfort 2 (hinta 195 e, sis. toimituskulut) kerää pisteitä niin testeissä kuin harrastajien keskusteluissakin. Tietysti on myös niitä, jotka haluavat kantaa jo aivan pientä vauvaa mieluiten pehmeässä kantorepussa, mutta se on jo toinen tarina.

 

             Kid Comfort 2   -  ominaisuuksia ja kokemuksia

 

Luulisi, että testien ylistämästä lapsirinkasta löytyisi jotakin moitittavaa, mutta on hankala löytää käyttäjää, joka ei olisi tyytyväinen.

Rinkka sopii niin lyhyt kuin pitkäselkäiselle - toisin kuin monet muut rinkat. Kid Comfort 2:n saa avattua sivusta niin, että lapsi voi astua itse rinkkaan sisälle, ennen kuin se nostetaan selkään. Tavallisissa lapsirinkoissahan tämä toimii niin, että lasta riiputetaan kainaloista erinäisiä aikoja, kunnes jalat on viimein saatu osumaan niille tarkoitettuihin reikiin.

Säilytystilaa on rutkasti. Lapsella on kadehdittavan mukavat olot. Lapselle saa aurinko- ja sadesuojaa (lisävarusteena). Rinkka seisoo tukevasti maahan laskettuna, vaikkei lasta pidäkään jättää siihen valvomatta, jne. Jopa matkakokoinen pieni nallekarhu on rinkassa valmiina odottamassa kyytiläistä.

Saksalaiseen tapaan kaikki yksityiskohdat on mietitty ja testattu.

Rinkassa on niin kivaa, että moni käyttäjä tunnustaa hieman nolona kantavansa lasta rinkassa sisälläkin. Kun pikkuinen kitisee epätavallisen paljon, eikä isä/äiti saa mitään tehdyksi, lapsi rinkkaan ja kotitöihin! Voisi ajatella moisen selässä roikkumisen pistävän lapsen ruumiinkunnon pilalle, mutta tuskinpa sentään. Afrikan mantereen lapsista valtaosa on tainnut viettää varhaislapsuutensa äidin kyydissä, tosin hieman vähemmän kehittyneessä laitteessa...

 

                    Miksi juuri Kid Comfort 2?

 

Deuter, maailman ehkä kokenein rinkanvalmistaja, on leiponut myös vielä pidemmälle kehitellyn mallin, Kid Comfort 3:n. Mitään olennaista ei kuitenkaan ole lisätty, lähinnä hinta on kehittynyt. Siksi myymme mieluusti mallia n. 2.

Kid Comfortista on myös lyhyille päiväretkille suunniteltu Lite - malli, jossa on panostettu kantajan selän tuuletukseen. Se on varteenotettava vaihtoehto, mutta Kid Comfort 2 on monipuolisempi, koska se soveltuu hyvin niin pikku retkeilyyn kuin pitkillekin vaelluksille tai matkoille.

HUOM! Joistakin liikkeistä voi ostaa yksittäisenä lisävarusteena KC Deluxe Rain Cover -sade-/tuulisuojapussia, mutta se EI SOVELLU KÄYTETTÄVÄKSI, JOS RINKASSA EI OLE AURINKO- JA SADEKATOSTA (lisävaruste)

Katso tarkemmat tiedot Deuter Kid Comfort II -rinkasta tästä.

Lisätietoa myös valmistajan sivuilla www.deuter.com

 

-istuin säätyy lapsen pituuden ja leveyden mukaan

-turvallinen ja kätevä sisääntuloaukko rinkan sivulla

-jalkatukien korkeussäätö

-5-pisteturvavyö, joka on nopea säätää lapsen koon mukaan

-pehmeän istuinosan selkäosa hengittävää materiaalia

-rinkan säätö kantajan pituuden mukaan

-anatomiset AirMesh-peitteiset kantoviilekkeet

-vyötärövyön pikasäätö

-tukeva alumiinirunko

-laajalle tukeutuva jalustaosa rinkan ja lapsen maahanlaskua varten

-kaksi kädenpidikettä rinkan käsittely varten nostaessa/laskiessa

-monenlaisia säilytystiloja, mm. vetoketjutasku vyötärövyössä, stretch-kankaiset sivutaskut, iso tavaratila rinkan alaosassa, erillinen säilytystila lisäosia kuten aurinkokatosta varten jne

-heijastimia

-helposti kokoon taitettava

-rinkkaan sisältyvä nallekarhu kyytiläiselle

Selaa tätä tuoteryhmää: Deuter Kid Comfort -lapsirinkat ja Baby Björn One -kantoreput