Thule Chariot Cross 1 lastenkuljetin + pyöräkärry- ja kävelyrataspaketti

Tuotetta ei varastossa. Tuotteella tavallista pidempi toimitusaika.

889,00


UUSI 2021 Thule Chariotin Cross -pyöräkärry 1 lapselle (hinta 889 e sis.kärryn+pyöräily/kävelypaketin+rahdin, VÄRI tummansininen "majolica")

on mielestämme parasta, mitä tällä alalla voi valita. 

 

Silti se ei ole kalleinta, mitä voit valita.

(tekniset tiedot tämän esittelyn lopussa...)

 

                                     Miksi juuri Thule Chariot CROSS? Mitä hintaan sisältyy?

Thule Chariot Cross -kärryn hinta sisältää tarvittavat välineet pyöräilyyn ja kävelyyn, mutta juoksu- ja hiihto-osat on tilattava erikseen. Nämä lisätuotteet löydät pyöräkärryosastoltamme.

Cross-mallin saa kasaan ja renkaat irroitettua n. 30 sekunnissa esim. autolla kuljettamista varten. Tavallisiin asuntoihin ja kauppoihin Thule Chariot Cross (  myös Cross 2  eli kahden lapsen malli) mahtuu, mutta pienimpiin putiikkeihin kahden lapsen ratas voi olla liian leveä. 

Thule Chariotilla on myös muita malleja, joihin saa sukset ja vaellusomaisuuksia, mutta Cross on suosituin. Siinä on kaikki olennaiset ominaisuudet. 

Kalliimpi Sport ei tuo mitään merkittävää uutta.

Toisaalta halvemmassa Lite-mallissa menettää ominaisuuksia, jotka erottavat uuden Thule Chariotin muista merkeistä: siitä puuttuu tilava tavarasäiliö, jonka voi irrottaa esim. juoksulenkin ajaksi niin, että juoksijan jalat mahtuvat liikkumaan vapaammin. Käytännössä esim. kauppa- tai harrastereissut vaativat välttämättä kunnon tavaratilan, joka uudessa Crossissa on todella tilava.

Cross- mallissa molemmat istuimet säätyvät erikseen, helposti, yhdellä kädellä.

 

                                  Thule Chariot Cross vai Croozer?

Tämä on yleinen kysymys laadukasta kärryä metsästävillä. Jo pienikin kyselykierros tuttavien keskuudessa tuo yleensä monta suositusta Thule Chariotille ja Croozerille, mutta kumpi niistä kannattaisi valita?

Isojen renkaiden ja kevyen rakenteen ansiosta molemmat liikkuvat uskomattoman keveästi verrattuna perinteisiin lastenvaunuihin, mutta Croozerissa ja Thule Chariotissakin on eroa - pääosin jälkimmäisen eduksi. 

Thule Chariot on monessa mielessä laadukkaampi. Pyöräkärrymaailman yleisen säännön mukaan se tarkoittaa ennen kaikkea kevyempiä materiaaleja, jolloin kärryä on helpompi vetää.

Juoksurattaan osalta Thule Chariot on panostanut kärryn suuntavakauteen, mikä on iso asia jokaiselle, joka on vähänkin lenkkeillyt kärryjen kanssa. Myös pikalukot on hiottu huippuunsa. Toiminnosta toiseen vaihtaminen on kätevää.

Croozerin uusin malli on parantanut näitä samoja ominaisuuksia, mutta yksi iso ero jäi: Thule Chariotissa on näppärät säilytyspaikat niille osille, joita ei juuri nyt tarvita. Esim. kauppaan pyöräillessä kävelyratasosalle on oma kiinnityspaikkansa kärryn sivulla, eikä kävelyratasta tarvitse sulloa tavaratilan säilytystaskuun kuten Croozerissa. Kaupan pihalla kävelyrattaan saa siististi ja helposti paikalleen, ja pyörämatkan aikana kärryyn nukahtanut lapsi ei huomaakaan, että kärry on nyt lastenratas, joka liikkuu kaupan käytävillä...

Thule ChariotCross on helppo valinta, jos lasten kanssa tulee liikuttua todella paljon. Mutta  Croozer Keeke-kärry tarjoaa lähes samat ominaisuudet hieman halvempaan hintaan.  Jos hinta on tärkeä kysymys, osta Croozer. Jos juokset paljon kärryjen kanssa, suuntavakaus on ykkösasia. Valitse Thule Chariot. 

 

                                                       Thule Chariot lumella

 

Thule Chariot on ehdoton valinta myös , jos harrastaa vähänkin vaeltamista tai hiihtämistä pienten lasten kanssa. Vaellus- ja hiihtovarusteilla (myydään yhtenä pakettina) varustettuna se kuljettaa lapsia lumella tai polulla.

Ja ladulla se on sitten aivan omaa luokkaansa verrattuna perinteisiin ahkioihin, vaikkapaSavotan Paljakka-ahkioon Lapsi istuu tilavassa matkustamossa mukavassa asennossa. Hän on suojassa tuulelta ja auringolta ja kunnolla irti kylmästä hangesta.

Kokemus on osoittanut, että suksilla liikkuva kärryt on myös tosi vakaa. Painopiste on riittävän alhaalla ja sukset kaukana toisistaan. Suksien levästä välistä on myös se hyöty, että jos vetäjä hiihtää perinteisellä ladulla, vaunun sukset eivät poukkoile ladulla vaan kulkevat tasaisesti.

Luonnonlumellakin yhdistelmä toimii hyvin niin kauan kuin pohja on suhteellisen tasainen eikä lunta ole kovin paljon, esimerkiksi jäällä, pellolla tai kantohangella. Usein talven mittaan vanha lumi pakkautuu kovaksi pohjaksi, ja päälle sataa kerros pehmyttä lunta: loistoalusta kuljettimelle.

Syvässä uppohangessa ahkio on paras vaihtoehto.

Vaellusominaisuus Thule Chariotiin syntyy, kun kärryn alle jätetään samat renkaat kuin pyöräkärrykäytössä, mutta etupää kytketään vetäjän valjaisiin samoilla aisoilla, joita käytetään hiihtopaketissa. Näin se seuraa kivisessäkin maastossa kiltisti vetäjäänsä. Vetäjän kädet jäävät vapaaksi.

Croozerissakin on  hiihtopakettivaihtoehto, joka on hyvä ja toimiva, mutta ei yhtä keveä. Croozer kiinnitetään laskettelusuksiin. Thule Chariotissa on omat, keveät ja laadukkaat sukset.

 

                          

TARKIMMAT TIEDOT JA LISÄÄ KUVAA/VIDEOTA LÖYDÄT VALMISTAJAN NETTISIVUILTA www.thule.com 

 

TEKNINEN YHTEENVETO, OMINAISUUDET:Tekniset tiedot


Lapsen enimmäispaino 22 kg

Kärryn painokapasiteetti 34 kg

Mitat taitettuna 87 x 65 x 37.5 cm
Paino 13,80 kg
Hartialeveys 36.5 cm
Istumakorkeus 68 cm

Pienin ovileveys 65 cm
Turvavyö 5-point
Turvallisuusstandardien mukainen

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Croozer ja Thule Chariot -kärryt ja -kuljettimet